5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve zarafetli bir görünüm sunar.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine arazi sundurmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge kıvraklık katarken hem de düzlükın aydınlanmasını katkısızlayarak koyu renk kullanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde işletmek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği demeına gelir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı ferah kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak yürekin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kalburüstü renklerden birisi. Fakat kasvetli bir ortam yaratmamak ciğerin çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Hararetli gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda uysal geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri örtüsüz gri olmalı!

Antrasitin rahat mutabakat sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı psikolojik bulaşık mekana hayat dolulık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya daha bir küme yağsız tabaka halinde uygulayın. Bu, elan eşit bir istila sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu düzın stilini müspet yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da antrasit renk tonları etkilidir.

Antrasit rengi çoğunlukla koyu gri yahut siyah olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon unsurlarıyla aliyyülâlâ bir düzen muhtevaerisindedir.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini zirdaki antrasit renk tonları renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve akıllarda canlandırmak yürekin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı için bilgelik fethetmek ciğerin bağlanakya tıklayın!

Ev dekorunda griye yakışan renkler beyninde bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız soy dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size goldfix önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir albeni katan gökçe antrasit ile koca bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kıyak bir uyum sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar sadece ve hijyen çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı şimendifer.

Report this wiki page